Stel je vragen aan een boekhouder

Is het een klein of groot boekhoudingskantoor? Als u niet van plan bent om met een groot accountantskantoor te werken, werk dan met een boekhoudingskantoor dat ten minste een paar jaar oud is. Met een beperkt aantal boekhoudingskantoor is dit een geweldige manier om ervoor te zorgen dat al uw meest vertrouwelijke informatie tussen u en de boekhouder blijft, terwijl een groot kantoor wellicht meer kans heeft om uw informatie te delen met een grotere kennisbasis die uw privé-informatie mogelijk al kent. Hoe meet de firma haar diensten? Stel een boekhoudingskantoor samen dat het beste bij u past, zodra u hebt bepaald welk type boekhouding u nodig hebt. Stel vragen! Recente vragen over dit onderwerp waren onder meer een studie van het Nation Economic Institute waarin werd gesteld dat ongeveer 10% van de gemeten kantoren – misschien verrassend – geen adequaat niveau van boekhoudingscontrole meet. Van die bedrijven waren er slechts twee die een aanvaardbaar niveau van audits maten. Een audit zou kunnen betekenen dat wordt nagegaan of de oorspronkelijke financiële overzichten juist zijn, of de vorderingen zijn geslonken, of de veroudering van de vorderingen is betaald voor de boekhouders.

vdgboekhouding.nl


Posted

in

by

Tags: