Beginnerstips voor vapen

Vapes zijn elektronische sigaretten die in verschillende smaken verkrijgbaar zijn (vooral menthol, fruit en e-liquids voor desserts). Vapes kunnen ook op de markt worden gebracht als compromis producten die slechts 0,5 mg of hulpstoffen per sigaret bevatten. Vaporizers bieden prachtige vormen en kleuren die passen bij de gebruiker van de e-sigaret. 

 Vrijwel alle elektronische sigaretten zijn gemaakt van plastic en hebben een batterij die automatisch oplaadt naarmate je het apparaat  gebruikt. Deze elektronische sigaretten zijn in korte tijd erg populair geworden in de VS, Canada en de UK en zijn nu ook populair in Nederland. 

 E-sigaretten zijn een alternatief voor gewone sigaretten en zijn erg populair onder jongeren. Een van de grootste voordelen is dat deze elektronische sigaretten geen nicotine bevatten en dus onschadelijk zijn voor de gezondheid. De huidige productie van e-sigaretten blijft verbeteren en maakt roken leuker dan ooit.

e-liquid kopen


Posted

in

by

Tags: